Nieuwe president JLG/Oshkosh Access -divisie

Frank Nerenhausen, de president van de JLG/Oshkosh Access-divisie, gaat op 13 november met pensioen, na ruim elf jaar in deze functie te hebben gewerkt.

Hij nam in juni 2012 het stokje over van Wilson Jones. Hij zal tot augustus 2024 als adviseur voor het bedrijf aanwezig zijn om een soepele overgang te garanderen. Hij zal worden vervangen door Mahesh Narang, die na ruim twintig jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt bij de Cummins-motor, meest recentelijk als president van componenten.

Mahesh Narang

Hij begon zijn carrière in 1997 als productieingenieur bij Tata Motors in India. Hij verhuisde naar de VS en trad in 2003 in dienst bij Cummins als marketing- en productmanager. Tijdens zijn tijd bij het bedrijf was hij fabrieksmanager in Zuid-Afrika, gaf hij leiding aan Cummins India als Chief Operating Officer voordat hij in 2015 terugkeerde naar de VS als algemeen directeur van turbotechnologieën en vervolgens emissieoplossingen, voordat hij in 2021 zijn huidige rol op zich nam. .

John Pfeifer, CEO van Oshkosh, zei: “Frank heeft een Access-team van wereldklasse opgebouwd, waarmee hij onze JLG- en Jerr-Dan-bedrijven al meer dan tien jaar met succes naar grote hoogten leidt. Tijdens zijn ambtstermijn heeft het Access-segment een aanzienlijke groei en winstgevendheid gerealiseerd, terwijl tegelijkertijd vooruitstrevende innovaties zijn geïntroduceerd die ons bedrijf in een uitstekende positie met een mooie toekomst achterlaten. Namens het hele Oshkosh-team en onze raad van bestuur bedanken we hem en wensen we hem het beste bij zijn pensioen.”

“We zijn blij een ervaren manager van het kaliber van Mahesh te mogen verwelkomen in Oshkosh. Hij is een resultaatgerichte, ‘people first’ leider met een trackrecord in het stimuleren van groei en operationele uitmuntendheid via een duidelijke strategische visie. We hebben er vertrouwen in dat Mahesh zal voortbouwen op het uitzonderlijke werk en het sterke momentum dat bij Access gaande is en kijken ernaar uit om te profiteren van zijn wereldwijde kennis.”

Narang voegde hieraan toe: “Oshkosh is een van de meest iconische namen in de branche met een trackrecord van 106 jaar aan succes en een ongeëvenaard productportfolio en technologiemotor. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de People First-cultuur van het bedrijf en samen te werken met zo’n getalenteerd team om de strategische initiatieven te bevorderen, de volgende generatie speciaal gebouwde voertuigen en uitrusting voor klanten te ontwikkelen en de aandeelhouderswaarde te vergroten.”

Overig nieuws