Collé breidt uit met zware grondverzetmachines

Collé

Collé Rental & Sales heeft haar verhuurvloot voorzien van zware grondverzetmachines (20 ton en meer) van Sany en Doosan en nieuwe aanbouwdelen hiervoor.

Sinds dit jaar is Collé officieel importeur van Sany graafmachines, waardoor de investering in zwaar grondverzetmateriaal flink zal toenemen. De eerste serie graafmachines is begin dit jaar geleverd aan het hoofdkantoor te Sittard en zijn direct voor korte en lange termijn te huur en te koop. Collé regelt daarbij het onderhoud, keuringen en benodigde trainingen.

Deze investering stelt Collé in staat een compleet assortiment aan te bieden op het gebied van grondverzet. Eerder voegde Collé namelijk al diverse verdichtingsmachines van Bomag, zoals zelfrijdende trilwalsen en trilplaten, en wieldumpers van Wacker Neuson toe aan haar assortiment. In 2016 is de eerste elektrische wiellader 5055e van Kramer verkocht en in 2017 is dit type in de verhuurvloot opgenomen. Dankzij het volledig emissievrij werken (CO2 neutraal) en het lage geluidsniveau worden zowel de gebruiker en de omgeving, als het milieu beschermd.

Vanuit de 14 vestigingen biedt Collé naast een uitgebreid assortiment van hoogwerkers, verreikers en heftrucks nu ook zwaar grondverzetmaterieel.

Overig nieuws