Mills wijzigt organisatiestructuur

Mills wijzigt organisatiestructuurMills CEO Sergio Kariya (links) en verhuurafdeling hoofd Daniel Bruggioni.

De in Brazilië gevestigde Mills Estruturas e Serviços de Engenharia heeft wijzigingen aangebracht in de organisatiestructuur.

De belangrijkste wijziging is het nieuwe model waarbij een leidinggevende verantwoordelijk is voor iedere business unit. Het is ontworpen om meer interactie te creëren tussen de verschillende disciplines en een beter overzicht van het bedrijf mogelijk te maken.

Avelino Garzoni, huidige Officer van het bedrijf, vertrekt, om te worden vervangen door Ricardo Gusmão, die de business unit Construction zal overnemen en verantwoordelijk is voor de commerciële, operationele en constructie-technische gebieden. Gusmão, ingenieur met 27 jaar ervaring binnen Mills, begon zijn carrière bij Mills in de vestiging van Rio de Janeiro. In 1998 verhuisde hij naar São Paulo en was hij verantwoordelijk voor het beheer van grote bouwcontracten. Later bekleedde hij de functie van regiomanager en commercieel strategisch cliëntenbestuurder.

Daniel Bruggioni, momenteel commercieel en marketing executive en benoemd door de raad van bestuur als Officer, zal 100% gefocust zijn op de Rental-unit en verantwoordelijk zijn voor de commerciële activiteiten en operaties. Bruggioni is werktuigbouwkundig ingenieur en heeft meer dan 16 jaar ervaring op commercieel gebied en heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder Grupo Libra, Katoen Natie do Brasil en Danzas Logística en Armazéns Gerais (huidig ​​DHL).

Mills bedankte Garzoni voor zijn toewijding aan het bedrijf en wenste Gusmão en Bruggioni succes in hun nieuwe functies.

Meer over Mills

Overig nieuws