Xtreme en Snorkel benoemen VP engineering

Xtreme Manufacturing en Snorkel hebben de benoeming van James “Jim” Masters aangekondigd voor de nieuw gecreëerde functie van vice-president voor technische operaties.

Rapporterend direct aan Matthew Elvin, president van beide bedrijven, werd de nieuwe rol gecreëerd als deel van een initiatief om de Xtreme en Snorkel engineering managementtaken te herdefiniëren, zeiden de bedrijven. Masters zal samenwerken met Jeff Eckhardt, vice-president / hoofdingenieur, en samen zullen zij een wereldwijd productontwikkelteam van meer dan 20 ontwerpingenieurs leiden, gevestigd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland.

In de nieuwe structuur is Masters verantwoordelijk voor het niet-technische beheer van de ingenieurs, waaronder capaciteitsplanning, projectbeheer en budgettering. Eckhardt blijft toezicht houden op alle technische aspecten van ontwerp en productie van nieuwe productontwikkeling.

In zijn nieuwe rol bij Xtreme en Snorkel, zal Masters ‘eerste taak zijn om het team uit te breiden, bekwaam talent aan te werven dat zal helpen productontwikkelingsdoelstellingen te versnellen.

“Onze strategie is om meer diepte en structuur toe te voegen aan ons wereldwijde productontwikkelteam om meer frisse ideeën tot wasdom te brengen,” zei Elvin. “Door Jim aan boord te brengen, zullen we talentaanwerving mogelijk maken en uiteindelijk de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze bedrijven ondersteunen. In teamverband hebben Jim en Jeff de vaardigheden, ervaring en vastberadenheid om een ​​productontwikkelteam van wereldklasse op te bouwen dat ons in de voorhoede van de industrie zal brengen.”

Masters voegde hieraan toe: “Ik ben opgewonden en aangemoedigd door het talent hier bij Xtreme en Snorkel, en ik kijk er naar uit om een ​​volledig all-star team te bouwen, dat onze productontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen. Het hebben van iemand met de technische expertise van Jeff  is een groot voordeel, en ik ben er van overtuigd dat we samen een echte impact kunnen hebben op de bedrijven. “

Overig nieuws