CMC lanceert hybride S32

De Italiaanse hoogwerkerfabrikant CMC heeft een hybride versie van zijn 32 meter S32 spinhoogwerker gelanceerd, de S32 Green Power.

De CMC S32 Green Power heeft dezelfde functies als de standaard S32, met 16 meter bereik en een platformcapaciteit van 220 kg. De eerste unit is afgeleverd bij een klant in China.

Exportmanager Giovanni Adami Carbonara zei: “Alle CMC-producten kunnen worden geleverd als een hybride versie, net als de Green Power met lithium-ionbatterij en elektromotor. Dit is een lonend detail voor iedereen die moet werken in ziekenhuizen, luchthavens, militaire gebieden en andere gebieden waar het gebruik van de motor niet alleen sterk wordt afgeraden, maar ook wordt verboden. Dankzij de CMC-technologie kan de gebruiker werken zonder te stoppen om op te laden.”

Overig nieuws