Skyjack onthult grotere schaarhoogwerkers

Skyjack onthult twee nieuwe grotere ruwterrein schaarhoogwerkers op de ARA en Bauma.

De nieuwe modellen, de SJ9253RT en zijn grotere broer de SJ9263 RT , bouwen voort op de zeer succesvolle SJ 9250RT, en bieden beide de zelfde totale breedte van 2.34 meter, terwijl ze iets korter zijn in termen van totale lengte.

De 9263 zal volgende maand worden onthuld op de ARA Rental Show, terwijl de 9253 zijn debuut zal maken op Bauma in april. Details over de nieuwe machines moeten nog worden onthuld, maar zullen substantiële updates en verbeteringen bevatten, waaronder een bijgewerkte versie van het Elevate telematicasysteem van het bedrijf en nieuwe besturingselementen.

Het bedrijf breidt ook zijn grotere schaarhoogwerkers uit met een SJ4740 van de tweede generatie met een nieuwe bedieningskast, bijgewerkte telematica, een verbeterde schaarstapel en een nieuw beschermingssysteem tegen kuilen in de weg. Tegelijkertijd zal het bedrijf een nieuwe accu-aangedreven ruwterrein schaarhoogwerker  onthullen, waarvan de details dichter bij de lanceringsdatum bekend zullen worden gemaakt.

Overig nieuws