Palfinger lanceert verhuur app

Palfinger zal een nieuwe verhuur-app presenteren op Bauma.

Het systeem, genaamd instructable, maakt het huren van hoogwerkers efficiënter door kortere processen, waardoor toegang tot belangrijke gegevens eenvoudiger wordt en documentatie betrouwbaarder worden. Vooral instructeurs en klanten van verhuurbedrijven zullen hiervan direct profiteren.

Het concept, ontwikkeld door Palfinger 21st en Palfinger Platforms, standaardiseert instructies en optimaliseert checklists en data, ten voordele van zowel instructeurs als bedieners. Het bundelt ook alle informatie over apparatuur om het verhuurbeheer, de bezorging en de teruggave te vereenvoudigen. In het geval van schade aan apparatuur, maakt de app een eenvoudige beoordeling van de schade mogelijk, waarbij alle details van beide partijen te allen tijde zichtbaar zijn. Verder is er een uitgebreide selectie van talen beschikbaar.

“Het doel van instructable is om het gehele proces van het huren van hoogwerkers eenvoudiger, transparanter en efficiënter te maken- van naadloze verwerking en overdracht van informatie tot schadebeoordeling,” aldus de Palfinger.

De app is een aanvulling op bestaande Palfinger-producten en biedt klanten toegang tot de actuele boekingsstatus, de apparatuurgeschiedenis en schade-informatie.

Overig nieuws