Van Ginkel b.v. investeert in LGMG schaarhoogwerkers

De in Barneveld gevestigde verhuur- en verkoop onderneming van Ginkel b.v. heeft onlangs bij LGMG Europe b.v., gevestigd te Spijkenisse een eerste order geplaats voor een 12-tal schaarhoogwerkers variërend in werkhoogtes van 6,3m – 14m met elektrische aandrijving, en ruw-terrein aangedreven schaarhoogwerkers van het model SR 1623, met 18m werkhoogte, uitgevoerd met hydraulische stempels, pendelas, dubbele platformverlenging en aangedreven door een Kubota dieselmotor.

Afgelopen week werden de laatste 3 machines van deze opdracht uitgeleverd. Inmiddels zijn de machines deels in bedrijf gesteld in de van Ginkel verhuurvloot en zijn door van Ginkel meerdere machines verkocht en in gebruik genomen door verschillende eindgebruikers.

van L-R: Maurice Jassies, LGMG Sales Manager Benelux, Elbert Jan van Ginkel en Jan Willem van Ginkel

In gesprek met de broers Elbert Jan en Jan Willem van Ginkel zeiden ze: “we hebben de afgelopen 2 jaar de ontwikkelingen bij LGMG nauwgezet gevolgd en waren inmiddels overtuigd van de kwaliteit en degelijkheid van de machines. De nu doorslaggevende factor om over te gaan tot aankoop van LGMG machines is het feit dat LGMG als fabrikant nu direct in Europe actief is met de door hen in Oktober 2018 geopende vestiging van LGMG Europe b.v. te Spijkenisse. Hierdoor zijn belangrijke zaken als technische back-up, leverantie van onderdelen uit voorraad en technische scholing gegarandeerd. Een aantal machines draait inmiddels succesvol in onze eigen verhuurvloot en er zijn reeds meerdere machines door ons verkocht en uitgeleverd aan eindgebruikers.”

Overig nieuws