MCS biedt E-Sign gratis aan klanten aan

MCS Rental Software biedt de E-Sign oplossing voor het elektronisch ondertekenen van documenten gratis aan gedurende 6 maanden voor haar klanten die getroffen zijn door de Covid-19-pandemie.

Aangezien binnen de industrie veel werknemers momenteel vanuit huis werken, kan het problemen geven om door te werken als de juiste apparatuur niet voorhanden is. Papieren offertes en contracten moeten fysiek worden ondertekend en vereisen toegang tot een printer en scanner waar veel thuiswerkende medewerkers mogelijk geen toegang toe hebben. MCS E-Sign stelt de gebruikers in staat om documenten naar klanten te sturen, die met één druk op de knop kunnen worden ondertekend, zonder dat er ook maar één velletje papier nodig is.

Alle ondertekende documenten worden elektronisch, volgens de Europese ETSI PAdES-standaard veilig opgeslagen, in de cloud en zijn rechtstreeks gekoppeld aan het contract in hun MCS-huurbeheeroplossing.

Guy van der Knaap, Managing Director van MCS, voegt toe: “We beseften ons dat MCS E-Sign echt een voordeel kan zijn voor onze klanten en hen kan helpen om efficiënt zaken te blijven doen met hun afnemers en tegelijkertijd, juridisch bindende afspraken te maken. Thuiswerken is voor velen een heel andere omgeving en kan extra barrières opwerpen, waardoor onze klanten worden belemmerd om zaken te doen. We hopen dat het gratis aanbieden van onze E-Sign oplossing onze klanten zal helpen om deze ongekende tijd door te komen”.

Overig nieuws