Almac breidt salesteam uit

Kantoor en schoolKantoor en school

De Italiaanse fabrikant Almac heeft Oana Samoila aangesteld als export area manager voor Italië en het VK.

Ze is gevestigd in Italië en zal verkoopverantwoordelijk zijn voor Italië en het VK, in samenwerking met bestaande verkoopnetwerken en de salesmanager van het VK, Malcolm Kitt. Ze is ook lid geworden van de IPAF Italian Country Council.

Samoila komt van Bravi Platforms waar ze verkoop- en marketingspecialist en regiomanager was voor Italië, het VK, Spanje en Portugal.

Algemeen directeur Andrea Artoni zei: “Ik ben erg blij dat Oana ons team komt versterken. Een jonge, zeer gemotiveerde en goed voorbereide persoon is een geweldige aanvulling op ons verkoopteam. Haar professionaliteit en ‘out of the box denken’ zal zeker goed passen bij Almac’s unieke manier van zaken doen. De snelle groei van ons bedrijf en de toegenomen verkoop dankzij een uitgebreid en gekwalificeerd wereldwijd partnerschap, hadden een sterker toegewijd team nodig om efficiënter te kunnen reageren op de behoeften en verwachtingen van onze partners en klanten.”

“Ik ben er zeker van dat we samen met Jonathan Vioni, onze andere export area manager en de rest van het verkoopteam, onze ambitieuze doelstellingen zullen halen.”

Overig nieuws