Terex wordt Fassi dealer

Kantoor en schoolKantoor en school

Terex Services – onderdeel van Terex Utilities / AWP – is aangesteld als full-service dealer voor Fassi-producten in de Verenigde Staten.

De afspraak is gemaakt via de Fassi-importeur voor Noord-Amerika, Fascan International. Terex zal onderhoud, reparatie en reserveonderdelen voor Fassi-producten leveren op alle 19 vestigingen in de Verenigde Staten, terwijl een aantal locaties ook geïnstalleerde Fassi-kranen en aanbouwdelen zal verkopen en installeren.

Nick Cammisa, directeur van serviceverkoop bij Terex: “We zijn verheugd om met Fascan samen te werken om serviceondersteuning aan Fascan-klanten te kunnen bieden. Fassi knikarmkranen zijn een geweldige aanvulling op nutsvloten bij het uitvoeren van zowel ondergrondse als bovengrondse nutswerkzaamheden. Deze overeenkomst vergroot ons vermogen om Terex-klanten robuuste apparatuur en levenscyclusoplossingen te bieden.”

“Het personeel van Terex Services is opgeleid voor onderhoud en reparatie van diverse apparatuur. Onze diensten omvatten transfers en revisies, jaarlijkse inspecties, hydraulische en elektrische probleemoplossing, cilinderreparatie, aangepaste installaties en vele andere diensten met betrekking tot de utiliteitsapparatuurindustrie.”

Fascan-topman Bernie Faloney voegde toe: “Fascan is erg verheugd dat Terex Services deel uitmaakt van onze Fassi-familie. Naast de 19 locaties bieden de buitendiensttechnici van Terex Services Fassi-gebruikers extra middelen om hen te helpen hun verstandige investering in Fassi knikarmkranen draaiend en winstgevend te houden.”

Terex Services installeert en levert volledige onderdelen, onderhouds- en reparatieservices voor Terex Utilities-apparatuur, Genie-hoogwerkers en Load King-kranen en soortgelijke apparatuur van andere fabrikanten.

Overig nieuws