Select Plant Hire distributeur voor Terex

Kantoor en schoolKantoor en school

Terex heeft het Britse verhuurbedrijf Select Plant Hire aangesteld als distributeur voor torenkranen in de Republiek Ierland na ondertekening van een wederzijdse verlengingsovereenkomst op lange termijn.

Select is al meer dan 25 jaar de Britse dealer van Terex / Comedil torenkranen, maar zal nu ook verantwoordelijk zijn voor de verkoop en aftersalesondersteuning voor hen in de Republiek Ierland.

Alex Warrington van Select zei: “De langdurige relatie tussen Select Plant Hire en Terex heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van torenkraaninnovatie. Het kunnen gebruiken van de kennis en expertise die we hebben als eigenaar en gebruiker van torenkranen om de voortdurende productontwikkeling te ondersteunen die wordt aangestuurd door het technische team van Terex, heeft onze klanten geholpen om enkele van de meest uitdagende engineeringprojecten ter wereld te realiseren.”

Lee Maynard, global sales director voor Terex tower- en Rough Terrain-kranen, voegde toe: “Het is een zeer opwindende tijd om ons partnerschap met Select te vernieuwen en verder te versterken. Het VK en Ierland zijn twee strategisch belangrijke markten voor Terex en beide zullen de komende jaren aanzienlijke kansen bieden. Er zijn enkele omvangrijke projecten die in de komende maanden en jaren zullen worden gerealiseerd en we geloven dat onze samenwerking met Select ons in een uitstekende positie plaatst om ons deel hiervan binnen te halen.”

Select maakt deel uit van de bouwgroep Laing O’Rourke en heeft een grote vloot met onder meer torenkranen, rupskranen, hoogwerkers en takels.

Overig nieuws