Cooper Equipment koopt Herc Atlantic

ComputerComputer

Het Canadese verhuurbedrijf Cooper Equipment Rentals heeft de overname voltooid van activa van Atlantic Canada (‘Herc Atlantic’) van het in de VS gevestigde Herc Rentals, dat 275 depots in Noord-Amerika heeft.

De activa van Herc Atlantic omvatten twee depots, een in Dartmouth, Nova Scotia, en de andere in Saint John, New Brunswick.

Doug Dougherty, CEO van Cooper Equipment Rentals, zei: “Deze strategische overname vestigt Cooper als een nationaal bedrijf, met activiteiten aan beide kusten.

“Het stelt ons in staat om klanten in heel Atlantisch Canada te ondersteunen met de beste service in zijn klasse, en het positioneert ons goed om door te gaan met het uitbreiden van onze filiaaldichtheid en ons gespecialiseerd serviceaanbod in alle regio’s van Canada.”

Darryl Cooper, President van Cooper Equipment Rentals, zei: “Ik geloof dat het solide team van verhuurprofessionals bij Herc Atlantic goed zal integreren met en uiteindelijk zal bijdragen aan de Cooper-cultuur.

“De vloot van recente modellen en de uitstekende filialen van Herc Atlantic zullen onze nieuwe teamleden in staat stellen het hoge serviceniveau te leveren dat Cooper-klanten in het hele land gewend zijn.”

Cooper Equipment Rentals exploiteert meer dan 40 depots in heel Canada. In 2013 ontving het bedrijf een meerderheidsbelang van private equity firma SeaFort Capital.

Overig nieuws