Nieuw pand voor Niftylift USA

ComputerComputer

Niftylift USA is verhuisd naar haar nieuwe pand in Greer, South Carolina en is nu volledig operationeel.

Niftylift verwierf het eigendom van de vijf hectare grote site met een magazijn van 2.800 vierkante meter en 465 vierkante meter kantoren. De faciliteit biedt onderdak aan 20 Niftylift-medewerkers en het Noord-Amerikaanse reserveonderdelen- en servicecentrum.

John Keely, algemeen directeur van Niftylift, zei: “We hebben de afgelopen 25 jaar hard gewerkt om onze klanten in de VS en Canada de beste producten en de meest uitgebreide klantenservice te bieden die we kunnen. Onze investering in Greer zal ons helpen ervoor te zorgen dat beide van ‘wereldklasse’ blijven. In de nasleep van de Covid-19-pandemie worden we allemaal geconfronteerd met nieuwe economische uitdagingen en Niftylift is er trots op te kunnen investeren in de Amerikaanse economie.”

Ed Duvall, algemeen directeur van Niftylift USA en Jon Hedlund, vice-president verkoop en operaties, voegden eraan toe: “We zijn zo trots op de vooruitgang en prestaties die we hebben geboekt. Onze nieuwe faciliteit is het resultaat van decennia van hard werken, waarbij we ons tegelijkertijd herinneren dat het onze klanten zijn die ons net zo succesvol hebben gemaakt als wij. Terwijl we blijven groeien, zullen we een actieve rol spelen in het succes van onze lokale gemeenschap en zullen we ons inzetten om voort te bouwen op het vertrouwen van de klant dat we hebben verdiend terwijl we uitkijken naar de komende 25 jaar en daarna.”

Overig nieuws