Nieuwe CEO Kiloutou Deutschland

Stephan Kulawik, CEO van Kiloutou Deutschland, de Duitse tak van de Franse internationale verhuurgroep, heeft het bedrijf verlaten.

Het vertrek zou in onderling overleg hebben plaatsgevonden en vond volgens medewerkers en vennoten op 22 april plaats. Het bedrijf heeft niet bekendgemaakt of er intern of extern wordt gezocht naar een opvolger.

Kulawik kwam in 2017 bij het bedrijf en heeft een aanzienlijke impact gehad bij de opbouw van het bedrijf, dat de afgelopen jaren tot stand is gekomen via een aantal overnames. Dit begon met de aankoop van Starlift uit Hamburg in 2016, gevolgd door GL Verleih NRW in 2018. M + S Paderborn en Werner Middeke kwamen er in 2019 bij, terwijl Wiesecker Werkzeugvermietung iets meer dan een jaar geleden toetrad.

Voordat hij bij Kiloutou kwam, werkte Kulawik twee jaar bij de Deense verhuurgroep BMS als verkoopdirecteur. Hij begon zijn carrière bij Wumag / Palfinger Platforms, fabrikant van autohoogwerkers, en bleef 25 jaar bij het bedrijf, de laatste drie als algemeen directeur.

Overig nieuws