Sinoboom BV verwelkomt vier nieuwe teamleden

Sinoboom BV, de Europese dochteronderneming van de Chinese hoogwerkerfabrikant, verwelkomde begin mei vier ervaren nieuwe medewerkers, waarmee de verkoop- en serviceondersteuning aan het groeiende Europese klantenbestand werd versterkt.

Geert Hansen treedt toe als Technical Support Specialist en zal werkzaam zijn op het Europese hoofdkantoor in de buurt van Rotterdam, Nederland. Hansen heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met hoogwerkers en zal zich richten op training, probleemoplossing en klantenondersteuning. Zijn aanstelling maakt deel uit van de toewijding van Sinoboom BV om ongeëvenaarde technische ondersteuning en back-updiensten te bieden aan klanten in heel Europa.

Eric Vanderstraeten is aangesteld als regiomanager voor België en Luxemburg, afkomstig van de oude Sinoboom-partner VDS SA, en brengt meer dan 25 jaar ervaring in de sector met zich mee. Vanderstraeten zal gevestigd zijn in België en zal putten uit zijn gedetailleerde kennis van het Sinoboom-productgamma om de verkoop te stimuleren en klantrelaties te ontwikkelen.

Stefan Mitrea treedt toe als Regional Service Manager voor Spanje en Portugal. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hoogwerkers in heel Europa, zal Mitrea de levering van topkwaliteit service en ondersteuning aan Spaanse en Portugese klanten garanderen.

David Rosbergen treedt toe als werkplaats- en transportondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Europa. Hij zal samenwerken met andere teamleden om de veilige, effectieve en efficiënte levering van hoogwerkers in heel Europa te garanderen.

“Dit is een substantiële investering in ervaren personeel en is een belangrijk teken van Sinoboom’s langetermijninzet om onze klanten in heel Europa te ondersteunen – ons doel is om hoogkwalitatieve hoogwerkers te leveren die gemaakt zijn in China en ondersteund worden door ervaren, professioneel personeel in Europa”, aldus Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV.

Overig nieuws