Nieuwe directeur voor Mr Plant Hire

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde verhuurbedrijf Mr Plant Hire heeft een nieuwe directeur: Steven King.

King komt bij het bedrijf vanuit het verkoop- en verhuurbedrijf GGR voor glashandling en spinkranen, waar hij de afgelopen negen maanden verkoop- en commercieel directeur was.

Hij begon zijn carrière bij Ashtead, eigendom van A-Plant – nu Sunbelt Rentals – waar hij in 1997 in dienst trad als filiaalmanager, voordat hij verschillende verkoop- en operationele functies bekleedde, waaronder zes en een half jaar als senior manager in de hoogwerkerdivisie. Hij vertrok in 2018 om zich aan te sluiten bij Elliot, het verhuurbedrijf van cabines/modulaire ruimten, als hoofd verkoop en vervolgens directeur bedrijfsontwikkeling.

Tijdens zijn tijd bij Ashtead en Elliot werkte hij samen met Gavin Pitt, chief executive van Mr Plant Hire-eigenaar AER Rents, die ook eigenaar is van Mainline Hire en wordt gecontroleerd door de familie O’Flaherty via Hailstone Holdings.

Overig nieuws