Magni opent Poolse dochteronderneming

Magni heeft een nieuwe dochteronderneming geopend in Polen om de Oost-Europese markt te bedienen.

De nieuwe vestiging, Magni Eastern Europe, is gevestigd in Warschau, aldus de verklaring van Magni: “We hebben voor deze locatie gekozen omdat Polen een cruciale toegangspoort is tot Oost-Europa, een strategisch geografisch gebied voor de verreikermarkt. Met deze nieuwe vestiging staan ​​we dichter bij onze eindklanten en lokale dealers.” Het bedrijf heeft al een dealer in Polen in de vorm van Riwal en is aanwezig in de meeste aangrenzende markten.

De nieuwe dochteronderneming zal worden beheerd door Gianluca Bonotto, die eerder dit jaar werd aangesteld als chief executive van haar in Polen geregistreerde dochteronderneming, na meer dan 12 jaar bij de Italiaanse fabrikant van landbouwmachines Maschio Gaspardo, waarvan het grootste deel besteed werd aan het beheer van de Poolse dochteronderneming. Hij trad toe tot het bedrijf in Italië als verkoopmanager voor Oost-Europa, maar begon zijn carrière in 1995 als gebiedsmanager bij een fabrikant van steenzaagbladen en stapte in 1999 over naar een bedrijf dat de pluimvee-industrie bedient als exportmanager. Drie en een half jaar later vertrok hij naar Agrex, een fabrikant van maal- en graandroogmachines waar hij salesmanager was, en verhuisde in 2010 naar Maschio Gaspardo.

Hij zal worden ondersteund door Tomasz Król, die net bij het bedrijf is gekomen als gebiedsmanager Oost-Europa, na bijna negen jaar bij Riwal in Polen in verschillende rollen, van junior assistent tot een functie voor technisch herstel/inkomstenbescherming en meest recentelijk productmanager.

Over zijn benoeming zei Bonotto: “Ik ben vereerd om Magni te vervoegen als chief executive officer voor zijn Poolse vestiging. Het succes van Magni is altijd geworteld in het hoge kwaliteitsniveau en de zorg voor klanttevredenheid. Dit is precies wat Magni speciaal maakt en wat Magni Eastern Europe verder wil verbeteren voor alle klanten in Centraal Oost-Europa. Ons enthousiasme en onze professionaliteit zullen de sleutel zijn tot Magni’s volgende stap voorwaarts.”

Tomasz Król voegde toe: “De nieuwe vestiging is een belangrijk onderdeel en versterkt de positie van Magni in Oost-Europa zeker. Dichter bij onze klanten en dealers kunnen we een betere after sales service bieden en ons netwerk verder uitbreiden. Ik hoop binnenkort meer nieuws uit onze branche met jullie te kunnen delen!”

Overig nieuws