Haulotte lanceert ‘Smart Solutions’

Haulotte heeft een nieuw leasetype/contractverhuur-initiatief gelanceerd in Frankrijk, Italië en Spanje, dat telematicamonitoring, financiële oplossingen en apparatuuronderhoud combineert voor een vaste contractduur.

Het wordt ‘Haulotte Smart Solutions’ genoemd en is bedoeld om de wagenparken van klanten te helpen beheren en biedt vaste maandelijkse betalingen voor tussen de vier en zes jaar. Machines zijn allemaal uitgerust met de Sherpal-telematica die ook kan helpen bij problemen met verhuurbeheer, zoals het bijhouden van gebruik, tarieven en retouren. Haulotte zegt dat het de volledige inspanning op het gebied van onderhoudsbeheer op zich zal nemen, waardoor de klant het aantal technici dat hij nodig heeft of het bestellen van reserveonderdelen kan verminderen, terwijl het ook afval- en recyclingtaken afhandelt.

Het voegt eraan toe dat het ‘slimme’ contract een interventie van Haulotte-experts in minder dan 48 uur garandeert, ondersteund door de Sherpal telematica-afstandsbediening voor diagnose van problemen.

Overig nieuws