Kubota opent nieuw onderdelencentrum

Kubota heeft een nieuw Europees onderdelencentrum in Frankrijk geopend om zijn wereldwijde supply chain-netwerk voor onderdelen te versterken.

Het nieuwe onderdelencentrum van Kubot vertegenwoordigt een investering van € 15 miljoen door het bedrijf. Het magazijn, gelegen in Thionville in de Moezelregio, is een speciale onderdelenfaciliteit voor bouw-, landbouw- en grondverzorgingsproducten en industriële motoren.

Het zal voornamelijk aan dealers en distributeurs in Europa leveren, maar zal regio’s als de VS en Japan kunnen ondersteunen. Het centrum van € 15 miljoen beslaat 20.000 vierkante meter en biedt werk aan ongeveer 90 medewerkers.

Simon Chadbone, business development manager voor onderdelen van Kubota, zei; “Het hebben van een Europees onderdelencentrum zal ons dealer- en distributeursnetwerk enorm ten goede komen, omdat het een meer tijdige en kosteneffectieve oplossing biedt voor de levering van originele onderdelen, wat op zijn beurt de impact van uitvaltijd voor onze klanten zal verminderen.”

Kubota’s wereldwijde strategie is om distributiecentra te bouwen die belangrijke markten zoals Japan, Europa en Noord-Amerika bestrijken.

Overig nieuws