Nieuwe scharen voor Peinemann

Andrew Pauw van Peinemann (L) neemt de twee nieuwe Holland Lift machines in ontvangst van Benito Saporito van Holland Lift

Peinemann heeft twee nieuwe 20 meter lange Holland Lift all electric Rough Terrain schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De 220-E25 RT biedt een werkhoogte van iets minder dan 22 meter, met een maximale platformcapaciteit van 750 kg – vier personen plus tot 430 kg gereedschap en materiaal – op het 2,3 meter brede en 4,5 meter lange dek, dat strekt zich uit tot zeven meter met een lange enkeldeks verlenging. De totale breedte van de machine is 2,44 meter, terwijl standaardfuncties vierwielaandrijving, pendelas, nivelleringskrikken en een centraal smeersysteem omvatten, het totale totale gewicht is 12.450 kg

Holland Lift onthulde ook haar nieuwe Tulip-serie, de nieuwe smalle schaarhoogwerkers met werkhoogtes van 22, 24 en 33 meter, waarvan de productie nu aan de gang is.

Overig nieuws