Australische uitbreiding voor Palfinger

Palfinger

De Marine-divisie van de Oostenrijkse kraan- en hoogwerkerfabrikant Palfinger heeft een nieuwe vestiging geopend in Perth, West-Australië.

De eerste Palfinger-faciliteit in Australië en Nieuw-Zeeland zal maritieme hijsapparatuur en accessoires leveren voor de offshore-, olie- en gas- en cruise-industrie, evenals producten zoals vrije val- en conventionele reddingsboten. De nieuwe faciliteit zal ook twee bestaande partners in het land ondersteunen.

Gerhard Sturm van Palfinger zei: “Als aanbieder van totaaloplossingen werkt Palfinger voortdurend aan zijn eigen marktpositionering. We willen zo dicht mogelijk bij de klant staan.”

“Daarom vergroten wij onze aanwezigheid in regio’s als Australië om ons nog beter te kunnen richten op de specifieke behoeften van onze lokale klanten en partners. Met meer dan 25 merken zijn we uniek gepositioneerd als Original Equipment Manufacturer die multi-brand service biedt met uitgebreide kennis en expertise in die regio.”

“Door het nieuwe kantoor in Perth te openen, breiden we onze partnerschappen in Australië uit en versterken we onze positie in de markt verder.”

Overig nieuws