Trackunit-telematica voor Maeda

De Japanse fabrikant van spin- en mini-rupskranen Maeda werkt samen met het Deense bedrijf Trackunit om telematica-oplossingen voor zijn producten te leveren.

De twee bedrijven zullen later deze maand hun partnerschap op Intermat lanceren. Shigeki Fukase van Maeda zei: “We wilden met Trackunit samenwerken omdat we sterk inzetten op kwaliteit en veiligheid. We hebben de ambitie om de nummer één fabrikant van mini-rupskranen te worden en met de inzichten die het datameer van Trackunit biedt, zal dit de klanttevredenheid vergroten door een verdere verbetering van onze kwaliteits- en veiligheidsnormen. We zijn over de hele linie ISO-gecertificeerd voor veiligheid en milieuverantwoordelijkheid en willen ons bedrijf verder laten groeien door telematica in nieuwe modellen te introduceren. Intermat zal daar een heel belangrijke rol in spelen.”

Chi Sen Gay van Trackunit voegde hieraan toe: “We wilden onze stempel drukken op Azië en Japan door een hub in Singapore op te richten naast satellietkantoren in de regio. We hebben verklaard dat we hier zullen blijven. Het aan boord halen van belangrijke spelers als Maeda maakt daar deel van uit en we werken er hard aan om een zo groot mogelijk deel van de industrie met elkaar te verbinden, zowel regionaal als mondiaal. Maeda is een serieuze speler op de markt van spin- en mini-rupskranen en we kijken ernaar uit om de komende jaren met het bedrijf samen te werken.”

Overig nieuws