ReachMaster breidt verkoopteam uit

Reachmaster sales teamDustin Viertel (links), met Ebbe Christensen.

De in de VS gevestigde distributeur ReachMaster heeft een nieuwe regionale verkoopmanager aan zijn team toegevoegd en overeenstemming bereikt met acht nieuwe verkopers.

Met ingang van 1 mei heeft Dustin Viertel de primaire verantwoordelijkheid voor de verkoop in Texas, Oklahoma en Kansas en de algemene verkoop in het centrum van de VS. Eerder was Viertel bouwmanager bij Bluegreen Southwest en verkoopvertegenwoordiger voor Sunbelt Rentals in Texas. Hij zal zich in het gebied Dallas / Fort Worth, Texas bevinden.

ReachMaster is de exclusieve Noord-Amerikaanse (VS en Canada) distributeur van de merken Bluelift, Falcon, Denka Lift, Bibi, PB Lift en Ruthmann Eagle lift, evenals de Winlet-glasgeleider en Galizia pick & carry-kraanlijnen.

Ebbe Christensen, president van ReachMaster, zei: “We zijn erg blij dat we Dustin welkom heten aan boord van ons team. Dustin heeft uitgebreide kennis van bouw- en onderhoudsapparatuur, evenals geweldige ervaring uit de verhuursector, wat precies is wat we nodig hebben. Hoewel ons traditionele imago als een van de belangrijkste leveranciers van atriumliften sterk blijft, hebben we een ontwikkeling gezien in onze productlijnen die verder gaat dan het onderhoud van binnenhuisarchitectuur. Zowel onze Falcon- als Bluelift-lijnen hebben hun toepassingsportfolio met nieuwe eenheden uitgebreid, en onze nieuwere productlijnen, zoals de Bibi rail-gebaseerde schaarhoogwerker en onze Ruthmann Eagle autohoogwerker, helpen ons imago als een strikt leverancier van atriumliften te overstijgen.”

Overig nieuws