Hoogwerkservice verhuisd naar Schelluinen

Per 26 november 2018 is de vestiging Hardinxveld-Giessendam van Hoogwerkservice verhuisd naar het transportpark Schelluinen. De geschiedenis van het verhuurbedrijf kenmerkt zich door voortdurende groei. Al eerder werd in 2008 een nieuwe locatie in gebruik genomen in Buren (Gld.). De vestiging in Hardinxveld-Giessendam bleef ondertussen steeds verder groeien.

Het ingebruik nemen van de nieuwe vestiging in Schelluinen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het verhuurbedrijf en de dienstverlening. Met ingang van maandag 26 november zijn alle verhuuractiviteiten verplaatst naar de nieuwe locatie. Het nieuwe adres is: Rietweg 6, 4209 DA te Schelluinen.

In de loop van 2019 zal Hoogwerkservice een open dag organiseren. Bekijk ook de mini Youtube serie van de nieuwbouw:

Overig nieuws