MCS introduceert nieuwe functionaliteit E-Sign

MCS heeft E-Sign gelanceerd in zijn verhuurbeheersysteem, MCS-rm. E-Sign transformeert de manier waarop verhuurbedrijven zaken doen met klanten, met meer consistentie in de processen en eenvoudige procedures voor het ondertekenen van offertes en contracten.

E-Sign staat rechtstreeks met MCS-rm in verbinding. Ondertekende offertes en contracten worden automatisch op de juiste plaats in het huursysteem opgeslagen, zodat het verhuurbedrijf kan zien wat er is ondertekend, wanneer en door wie. Door ervoor te zorgen dat contracten voorafgaand aan de levering digitaal zijn ondertekend, worden fouten voorkomen, verloopt de communicatie soepel en is de klantervaring in het algemeen beter, aangezien klanten een snelle en foutloze service ondervinden op basis van eenduidige afspraken.

Chris Clarke, Development Manager bij MCS over E-sign: “Je klanten hoeven niet langer contracten te printen, scannen en e-mailen. Het enige dat zij hoeven doen is het contract openen en het digitaal ondertekenen door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, ongeacht of zij het openen op een telefoon of pc. Het verhuurbedrijf ontvangt de acceptatie van het contract direct. Je beheert het contractproces zonder papier te gebruiken en de pdf-bestanden zijn fraudebestendig en equivalent aan traditionele handtekeningen. E-Sign verbetert de klantervaring door gemak te bieden, vooral wanneer klanten op locaties zijn zonder directe toegang tot een pc en printer.”

“Het digitaal ondertekenen van documenten komt vaker voor in andere sectoren. Klanten hebben veel belangstelling voor digitale ondertekening van documenten omdat zij zich realiseren dat het hen in staat stelt om zaken sneller en volledig af te sluiten.” E-Sign is aan een doorbraak bezig, en MCS is toonaangevend in de verhuursector met deze en andere innovatieve, realtime verhuursoftware-oplossingen die commerciĆ«le en operationele processen stroomlijnen.

Overig nieuws