Manitou breidt management uit

(vlnr) Todd Miorin, Jeffrey Weido en Don Vollmer

Manitou heeft drie nieuwe senior benoemingen toegevoegd aan zijn Noord-Amerikaanse managementteam.

Don Vollmer is benoemd tot Vice President of Engineering, verantwoordelijk voor het aansturen van nieuwe oplossingen en productverbeteringen. Todd Miorin, senior director programmabeheer, zal zich concentreren op de uitvoering van strategische programma’s binnen de divisie Compact Equipment. En Jeffrey Weido, senior director productmanagement en marketing, zal het management van productmanagement, marketing en training leiden bij Manitou in Noord-Amerika.

Vollmer komt van CNH Industrial, waar hij senior director was voor de Precision Solutions & Connectivity-productlijn. Miorin heeft 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van complexe projecten gerelateerd aan acquisitie-integratie, strategische allianties en productontwikkelingsprocessen en komt van Contech Engineered Solutions, waar hij directeur productinnovatie was. Weido was eerder mede-oprichter en president van i2A, een coöperatie voor product/marketing consulting die heeft samengewerkt met bedrijven zoals Terex/Genie, JLG en Generac.

Rick Alton president van de divisie Compact Equipment van Manitou zei: “Deze nieuwe leiderschapsrollen zijn essentieel om de prioriteiten te bereiken die zijn vastgelegd in het vijfjarenplan van Manitou. De komende vijf jaar investeren we aanzienlijk in het verbeteren van onze waardepropositie voor onze klanten: we breiden ons product- en serviceaanbod uit, versterken onze teams en richten ons op kwaliteit en prestaties door middel van innovatie, digitalisering en transformatie.”

Mark Hanson, chief executive van Manitou Noord-Amerika, voegde hieraan toe: “Met de toevoeging van deze drie posities komt Manitou tegemoet aan zijn streven om waarde, innovatie en producten van hoge kwaliteit en ondersteuning te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Manitou investeert in ons team en werkt hard om betrouwbare prestaties, een hoog rendement op investering en een uitzonderlijke klantervaring te leveren.”

Overig nieuws