Cannon Access neemt de eerste UK Genie microschaar in ontvangst

Tom Cannon, Cannon Access (links) en Keith John, Genie
Kantoor en schoolKantoor en school

Na een bestelling op de Britse beurs Vertikal Days, in mei, is Cannon Access nu het eerste verhuurbedrijf in het Verenigd Koninkrijk geworden dat eigenaar is van Genie’s nieuwe, emissievrije, 3,9 m GS-1330m microschaar.

Tom Cannon, directeur van Cannon Access, zei: “Jarenlang was de industriestandaard om schaarhoogwerkers van 6 m te gebruiken, zelfs als de klant maar op de helft van die hoogte werkt. En hoewel dit geen probleem is, is het geweldig om te zien dat een toonaangevende fabrikant een kleinere conventionele machine produceert die de kloof zal dichten.”

De Genie GS-1330m-schaar werd gelanceerd op Bauma München in april en heeft een hefvermogen van maximaal 227 kg voor twee personen, met de voordelen van een energiezuinig e-drive-systeem. Rijden op volle hoogte en in de transportstand is mogelijk, naast de mogelijkheid om tot 25% gegradeerde hellingen te klimmen. De GS-1330m-schaar is 1,4 m x 0,78 m en weegt minder dan 1.000 kg.

Overig nieuws