Innovate 2019 biedt oplossingen

ValentijnValentijn

IPAF hield zijn tweede jaarlijkse Innovate Workshop, Presentation & Award-evenement van 16-17 juli in Chicago.

De workshop bood iedereen in de branche de mogelijkheid om deel uit te maken van een werkteam dat samenwerkte aan mogelijke oplossingen voor bekende industriële problemen. Teams kregen een van de 10 onderwerpen, met titels als “Hoe innovatie onze industrie kan verbeteren” en “Voorkomen van vallen van hoogwerkers.”

Teams bespraken het onderwerp, identificeerden problemen en ontwikkelden voorgestelde oplossingen. Elk team hield een presentatie, ontving feedback en stemde over de beste gepresenteerde ideeën. Het topidee van dit jaar ging over het probleem “Zijn alle personen opgeleid / gekwalificeerd voordat ze een hoogwerker gebruiken?”, Waarbij de groep universeel antwoordt met “nee” en dat de redenen hiervoor meestal gebaseerd zijn op kosten en tijd.

Overtuigen van de industrie

Dit team wilde zich bezighouden met “het overtuigen van de industrie om alle direct beschikbare technologie voor het trainen van werknemers te gebruiken”. Er zijn telematica beschikbaar die touchscreen-technologie biedt voor informatie, toetsblokautorisatie, digitale checklists, volgen van medewerkers / apparatuur en operationele geschiedenis en documentatie.

De oplossing was dat er niet één antwoord was en dat in plaats daarvan een voorgestelde aanpak in drie stappen moest worden gevolgd. Werk eerst aan de erkenning van de bediener dat ze moeten worden getraind. Ten tweede, bied een belining aan om aan de opleidingsvereisten te voldoen door verzekeringspremiekortingen. Ten derde moet de industrie zich sterk maken om bedienertraining te krijgen als een OSHA-vereiste, net als bij kranen.

Deze voorgestelde oplossing leek de overweldigende steun van alle aanwezigen te hebben, aangezien de belangrijkste actie die nodig is om effectieve training te krijgen, een erkende behoefte wordt voorafgaand aan de operatie.

De tweede topkeuze ging over “Inzicht in de waarde van vertrouwdheid met hoogwerkers.” IPAF zal nu een whitepaper over de 10 onderwerpen ontwikkelen en deze openbaar maken. De whitepaper zal de komende weken op de IPAF-website verschijnen.

Overig nieuws