Falcon lanceert terugkoop met restwaardegarantie

ValentijnValentijn

De Deense spinhoogwerkerfabrikant Falcon Lifts zal gegarandeerde restwaarden aanbieden voor zijn zware spinhoogwerkers, om kopers aan te moedigen de machines aan te schaffen en hen vertrouwen te geven om in de grote machines te investeren.

Falcon spinhoogwerkers bevinden zich aan de bovenkant van de markt, het bereik begint op 29 meter, maar de gemiddelde hoogte van alle verkochte modellen is ongeveer 37 meter of meer. De grootste machine is de 52 meter FS520C.

Het voorstel biedt een gegarandeerd terugkoopaanbod van maximaal 60 procent na één tot twee jaar en 40 procent na twee tot drie jaar. De enige voorwaarden zijn dat de machine wordt onderhouden en geïnspecteerd volgens het onderhoudsprogramma van het bedrijf door geautoriseerde en opgeleide technici.

De communicatie van het bedrijf over het nieuwe programma stelt duidelijk: “Investeren in een Falcon Lift-product is niet langer alleen een veilige investering vanuit operationeel oogpunt. Ons nieuwe ‘veilige investeringsprogramma’ biedt meer dan mooie woorden als het gaat om de waarde van uw Falcon-hoogwerker: we garanderen dat we het terug zullen kopen of inruilen tegen een prijs die we afspreken voordat u de hoogwerker koopt, zonder vragen te stellen.”

Overig nieuws