Haulotte volledig getraind in China

Alle 42 medewerkers van Haulotte in China hebben IPAF PAL-kaarten gekregen.

De fabrikant, het grootste IPAF-trainingscentrum in China, heeft al zijn werknemers opgeleid, inclusief verkopers, administratief personeel en technici. Het bedrijf heeft ook een gekwalificeerde senior instructeur, William Fu, de eerste in China, die nu ander personeel kan trainen om gecertificeerde IPAF-instructeurs te worden.

Sinds het een IPAF-trainingscentrum werd in 2015, heeft Haulotte China meer dan 150 mensen door IPAF-training gestuurd, inclusief zijn eigen medewerkers. Het breidt zijn trainingsactiviteiten aanzienlijk uit en heeft dit jaar meer dan 60 mensen getraind, vergeleken met 29 vorig jaar. IPAF’s trainingsprogramma voor bedieners groeit langzaam in China, met ongeveer 90 bedieners getraind in de eerste 10 maanden van 2019. De trainingsaantallen blijven bescheiden in vergelijking met de omvang en groei van de Chinese vlootverhuurvloot, die momenteel meer dan 100.000 eenheden telt .

Haulotte werd geëerd door IPAF tijdens APEX Asia. Afgebeeld zijn Wang Zhijun, Haulotte General Manager voor China (midden, met plaquette), geflankeerd door IPAF’s Romina Vanzi, hoofd regionale ontwikkeling, en Bai Ri, de Chinese vertegenwoordiger van IPAF. Derde van rechts is Raymond Wat, de regionale algemeen directeur van IPAF voor Zuidoost-Azië.

Overig nieuws