Eerste Nederlandse Demag AC 45 City

Het Nederlandse verkoop- en verhuurbedrijf Crane Concept heeft een 45 ton Demag AC 45 City All Terrain-kraan in ontvangst genomen, de eerste in het land.

De AC 45 heeft een hoofdmast van 31,2 meter en kan ladingen tot 19,7 ton uitschuiven. Een verplaatsbare uitschuifbare verlenging van 7,1 tot 13 meter brengt de maximale hefhoogte tot meer dan 45 meter.

Algemeen directeur Theo de Boer zei: “Wat ons echt aantrok in deze kraan, was het feit dat de IC-1 Plus de nodige flexibiliteit biedt om met elke stempelconfiguratie te werken. En dat betekent dat het ook de perfecte eenheid is voor zware klussen waar de ruimte erg krap is. Wat mij betreft is er geen ander merk met dat niveau van kwaliteit en baanbrekende innovatie, en de nieuwe Demag AC 45 City is daar het bewijs van.”

Marc Dirkse, verkoopmanager bij Tadano Demag Nederland, voegde eraan toe: “De Demag AC 45 City die we aan Crane Concept leverden, was ook de eerste ter wereld die ooit een tweede lier en loper had.”

Crane Concept is gevestigd in Spijkenisse, nabij Rotterdam, met een andere locatie in Barcelona, ​​Spanje. Het kraanpark omvat modellen van 40 tot 130 ton.

Overig nieuws