Manitou stopt met activiteiten in Italië en India

ComputerComputer

Manitou Group heeft het COVID-19-beheersingsbeleid van de regering in Italië en India gevolgd door haar productieactiviteiten in die twee landen tijdelijk stop te zetten.

De shutdowns volgen die van Frankrijk, zoals aangekondigd op 17 maart. Wat distributie betreft, zei het bedrijf in een verklaring: “de zaken zijn ook erg traag in de meeste geografische gebieden als gevolg van de globalisering van het inperkingsbeleid en de marktonzekerheid.”

Waar toegestaan en wanneer de omstandigheden dit toelaten, zei Manitou dat het de distributie van reserveonderdelen zal voortzetten.

De omvang en onzekerheden van COVID-19 hebben Manitou Group er ook toe gebracht de financiële begeleiding voor 2020 op te schorten. Het bedrijf voegde eraan toe dat het zich bleef inzetten voor het aanpakken van de gevolgen van de COVID-19-crisis met betrekking tot zijn werknemers, klanten, activiteiten en al haar stakeholders.

Overig nieuws