Haulotte volledig operationeel

Kantoor en schoolKantoor en school

De Haulotte Group heeft bevestigd dat haar zes fabrieken en 21 dochterondernemingen nu volledig operationeel zijn in alle bedrijfsonderdelen.

Op al haar locaties, zowel industrieel als commercieel, heeft Haulotte al zijn gezondheids- en veiligheidsmaatregelen versterkt om de noodzakelijke barrières, afstands- en hygiënemaatregelen te integreren, en heeft het zijn organisatie volledig herzien om de gezondheid en veiligheid van werknemers te waarborgen. Denk hierbij aan de dagelijkse werkomgeving, werkplekreiniging en afstand.

Administratieve taken vinden nog steeds plaats via de telefoon en medewerkers in deze rollen zullen, indien mogelijk, geleidelijk terugkeren naar persoonlijk werk, met de implementatie van dezelfde strikte maatregelen.

Het bedrijf voegde toe: “Al onze partners kunnen rekenen op de mobilisatie en inzet van al onze teams om de meest geschikte oplossingen te implementeren en om onze samenwerking met onze leveranciers en onze financiële gemeenschap te versterken.”

Overig nieuws