Haulotte leidt personeel op

Kantoor en schoolKantoor en school

Haulotte UK maakt gebruik van de beschikbare tijd tijdens de Covid-19-crisis om zijn technische teams voor de werkplaats een volledige interne opleiding te geven.

Dit omvat cursussen die betrekking hebben op reparatie en onderhoud van een reeks Haulotte-apparatuur, en de teams konden alle cursussen volgen terwijl ze voldeden aan de richtlijnen van de Britse regering voor maatregelen op het gebied van sociale afstand en best practice-protocollen.

Een groot aantal van deze cursussen werd in april gegeven en er zijn er nog meer gepland in mei om ervoor te zorgen dat de Britse teams volledig zijn getraind in bediening en foutdiagnose voor een breed scala aan producten.

”Ons interne programma omvat theoretische en praktische training. Dit is de perfecte gelegenheid voor onze medewerkers om aanvullende vaardigheden te verwerven. Training is een stap in de richting van de ontwikkeling van de prestaties van onze dochteronderneming ”, zegt Natalie Reynolds, General Manager bij Haulotte UK.

Overig nieuws