Nieuw depot voor Mammoet Oekraïne

Kantoor en schoolKantoor en school

Mammoet heeft een nieuw depot en kantoren geopend in Kiev, Oekraïne, als onderdeel van een uitbreidingsprogramma in het land.

De nieuwe locatie wordt de basis voor verschillende grotere kranen met een capaciteit van 160, 250 en 600 ton, samen met SPMT’s, de JS500-kriksystemen en 200-tons klimkrikken en een inventaris van hulpapparatuur.

Ruslan Syrbu, general manager van Mammoet Ukraine, zei: “We hebben de afgelopen jaren een groeiende vraag naar onze diensten ervaren en hebben ook de potentiële kansen binnen Oekraïne erkend. Dit nieuwe toegewijde kantoor stelt ons in staat om permanent aanwezig te zijn, wat onze engagement aantoont om ons algehele serviceaanbod te verbeteren. We kunnen apparatuur nu lokaal opslaan en testen, waardoor onze diensten sneller kunnen worden gemobiliseerd en kunnen worden geoptimaliseerd voor lokale behoeften.

Mammoet is sinds 2011 actief in Oekraïne en heeft aan een aantal spraakmakende projecten gewerkt, waaronder de Yuzhnyy-haven, de Shyliavskiy-brug, de kerncentrale van Tsjernobyl en Myrnenska, het grootste windpark van het land.

Overig nieuws