Nieuw hoofdkantoor voor Tadano & Demag Oceanië

Kantoor en schoolKantoor en school

Tadano Oceania verhuist volgende maand naar zijn nieuwe hoofdkantoor en ondersteunend servicecentrum in Brisbane, Australië, waar ook de verkoop en ondersteuning van Demag mobiele kranen zal worden geïntegreerd.

De nieuwe faciliteit van 14.000 vierkante meter in Lytton, ten noordoosten van Brisbane, maakt deel uit van een investering van 10 miljoen vierkante meter en beschikt over meer dan 8000 vierkante meter ruimte voor de inbedrijfstelling, reparatie en revisie van Tadano- en Demag-kranen en omvat 12 volledig uitgeruste servicebays , een interne serviceput en interne en externe wasstations. Het beschikt ook over meer dan 3.000 vierkante meter aan kantoren en trainingsruimte.

De site is de thuisbasis van het nieuwe reserveonderdelen- en servicecentrum voor de regio Oceanië, dat Australië en Nieuw-Zeeland bestrijkt, met een speciaal onderdelenmagazijn van 1.000 vierkante meter voor onderdelen – waaronder Demag-onderdelen die de komende maanden van de vorige locatie in Eagle Farm zullen worden overgebracht.

De algemeen directeur van Tadano Oceania, Anthony Grosser, zei: “Dit is een opwindende tijd voor het bedrijf en voor de klanten die we bedienen. We waren op zoek naar een groter pand en de overname van Demag in 2019 versnelde het proces. Ons nieuwe hoofdkantoor in Lytton is nu de grootste speciale kraanreparatiefaciliteit op het zuidelijk halfrond. Een grote verandering is dat de nieuwe locatie in het noordoosten van Brisbane dichter bij havenfaciliteiten en het industriële hart van Brisbane ligt. Het ligt aan de haven van de snelweg van Brisbane en is daardoor zeer toegankelijk voor klanten. ”

Overig nieuws