CMC vestigt in Oostenrijk

Kantoor en schoolKantoor en school

De Italiaanse fabrikant CMC vestigt zich in Midden-Europa door voor het eerst Oostenrijk binnen te komen met een nieuwe distributeur.

Herbert Hager exploiteert al een van de grootste serviceactiviteiten voor apparatuur in het land en zal nu CMC aan zijn portfolio toevoegen. Het plan is om de aanwezigheid van CMC in heel Centraal-Europa uit te breiden, aangevuld met CMC Duitsland, dat een toegewijd verkoop- en serviceteam biedt, onder leiding van Dieter Roters.

Alessandro Mastrogiacomo, CMC’s buitenlandse verkoopdirecteur, zei over de nieuwe partnership: “We zijn erg blij en trots om in Oostenrijk te zijn en deze samenwerking met Herbert Hager te zijn aangegaan, waardoor we een nieuwe paragraaf in de geschiedenis van ons bedrijf kunnen schrijven.”

“Elke nieuwe dealer die zich bij onze familie voegt, krijgt uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, technische training op het gebied van machines, verkoop en aftersales-procesbeheer, zodat ze snel met ons aan de slag kunnen. We hebben nieuwe entrees in nieuwe markten in de pijplijn, om het oude continent meer te penetreren en ons marktaandeel in Europa te vergroten, en kijken met groeiend vertrouwen naar de toekomst. “

Overig nieuws