Franse dealer voor Leguan

De Finse hoogwerkerfabrikant Leguan Lifts heeft FSI Franskan aangesteld als distributeur voor Frankrijk.

FSI distribueert een reeks bosbouw-/boomverzorgings- en landschapsarchitectuurapparatuur – voornamelijk van Scandinavische fabrikanten – waaronder houtversnipperaars, stobbenfrezen en heggenscharen. De toevoeging van het Leguan-assortiment spin- en semi-zelfrijdende hoogwerkers is de eerste onderneming op de markt voor hoogwerkers en het bedrijf heeft aanzienlijke middelen achter de productlijn geplaatst op het gebied van verkoopmarketing en productondersteuning. Het bedrijf is gevestigd in Arçonnay, halverwege Parijs en Rennes, en werkt samen met regionale verkoop- en servicepartners om het hele land te dekken.

Jori Mylläri, Leguan Vice President Sales en Marketing, zei: “We zijn er trots op dat we de handen ineen hebben geslagen met FSI Franskan en hun professionele verkoop- en serviceteams. Leguan machines zijn erg in trek bij landschaps- en boomverzorgingsbedrijven en FSI Franskan is al goed ingeburgerd in dit marktsegment. Hun bedrijfsmodel legt de nadruk op nauwe interactie met klanten en uitstekende aftersalesondersteuning, wat ook belangrijke waarden zijn voor Leguan Lifts, waardoor ze een perfecte partner zijn om ons te helpen een sterke aanwezigheid op deze belangrijke markt te vestigen.”

Anthony Duhéron, CEO van FSI Franskan, voegde toe: “Er is grote vraag naar goede spinhoogwerkers in Frankrijk, omdat veel boomverzorgingsbedrijven hun operationele efficiëntie willen verhogen met behulp van hoogwerkers. Ik ben gefascineerd door deze machines sinds ik de Leguan 190 voor het eerst in werking zag op een tentoonstelling. Dit product zal een uitstekende aanvulling zijn op ons huidige productportfolio.”

Overig nieuws