Roggermaier ontvangt 10 Multitels

Het in Duitsland gevestigde verhuurbedrijf Roggermaier heeft 10 autohoogwerkers in ontvangst genomen van Multitel Pagliero.

De levering omvat de MTE230 en de MTE270, gemonteerd op een Mercedes Sprinter-chassis van 3,5 ton, die zullen worden toegevoegd aan Roggermaier’s 2000 man vloot van hoogwerkers, verreikers, mini-rupskranen en vorkheftrucks. De twee modellen maken deel uit van een nieuwe generatie Multitel-producten, ontworpen met snelle beweging en optimaal bereik in gedachten.

De 23 m werkhoogte MTE230 heeft een korfcapaciteit van 300 kg bij een reikwijdte tot 10,60 m en 100 kg bij 16 m, terwijl de MTE270 230 kg biedt bij een reikwijdte van 12,80 m en 100 kg bij 17 m.

De stempels voor en achter kunnen in lijn worden geplaatst of naar één kant of aan beide zijden van het voertuig worden uitgeschoven om een ​​royale reikwijdte aan de achterkant en zijkant te bieden.

Beide modellen zijn uitgerust met het Multitel Self Adapting Outreach-systeem (MUSA) van de fabrikant, dat het werkgebied maximaliseert op basis van de belasting in de kooi en de positie van de stempels. Daarnaast worden de units geleverd met Multitel’s MTE communicatiesysteem op afstand, met GPS-lokalisatie, machinestatusweergave, parameterstatus en diagnose op afstand.

Roberto Marangoni, senior director voor internationale verkoop bij Multitel pagliero, zei: “We zijn er trots op de samenwerking met Roggermaier voort te zetten en kwaliteitsproducten te leveren voor hun groeiende verhuurvloot. Dit versterkt de langdurige samenwerking met Roggermaier en zet de twee bedrijven een stap vooruit naar de toekomst.”

Overig nieuws