Nieuwe Poolse dealer voor Almac

(L-R) Piotr Niewiarowski van Multi AWP met Oana Samoila van Almac, Lucjan Bogdan en Izabela Niewiarowska van Multi AWP en Jonathan Vioni van Almac

De Italiaanse fabrikant van rupshoogwerkers AlmaCrawler heeft Multi AWP aangesteld als distributeur voor Polen.

De nieuw opgerichte Multi AWP staat onder leiding van Lucjan Bogdan en is gevestigd in Bialystok, dicht bij de grens met Belaus en Litouwen. Bogdan richtte het bedrijf eerder dit jaar op, na 14 jaar bij het Poolse verhuurbedrijf Gizo Rental. Hij trad in 2007 in dienst als verkoop- en verhuurspecialist en werd in 2010 benoemd tot directeur verkoop en inkoop.

Multi AWP zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en ondersteuning van de Bibi, Jibbi en Billennium reeks zelfnivellerende rupshoogwerkers van AlmaCrawler, evenals de Multi-Loader rupsbanden. Het bedrijf wordt ondersteund door verkoop- en verhuurbedrijf Spiderlift en verhuurbedrijf Małe Żurawie om dekking te bieden in heel Polen.

Bogdan zei: “Door deze samenwerking zullen Multi AWP en AlmaCrawler een sterkere aanwezigheid in Polen opbouwen. We waren letterlijk gefascineerd door de rijeigenschappen van deze machines. Het gepatenteerde en unieke bi-leveling systeem stelt onze klanten in staat om veel problemen ter plaatse op te lossen. De mogelijkheid om aan belangrijke hellingen te werken is de unieke functionaliteit van deze machines, die in combinatie met de hoge kwaliteit van de AlmaCrawler-producten en ondersteuning de sleutel zullen zijn tot het succes hier in Polen.”

AlmaCrawler-dealernetwerkmanager, Jonathan Vioni, voegde toe: “We zijn zeer verheugd een nieuw officieel partnerschap tot stand te hebben gebracht in een snelgroeiende markt als Polen, die een toenemende vraag ervaart naar probleemoplossing en superieur veiligere producten. Om aan die toenemende vraag te voldoen, was ons doel om onze aanwezigheid in het land te versterken door middel van een strategisch partnerschap met marktbewuste, ervaren, zakelijke partners.”

Overig nieuws