YARDZ introduceert nieuwe portal voor klanten

YARDZ, een softwareoplossing voor het volgen van verhuurbeheer, heeft RentaLYNX geïntroduceerd, een online portal waar aannemers toegang toe hebben om verhuurvloten aan klanten te koppelen.

“YARDZ is altijd software op basis van aannemers geweest”, legt Jason Perez, CEO van YARDZ, uit. “Maar we ontdekten dat door het voor elk verhuurbedrijf aan te passen en te white labelen en het te beperken zodat hun klant alleen naar de verhuur van dat bedrijf kijkt, het een portaal kan worden dat specifiek is voor dat verhuurbedrijf. De klant huurt uiteindelijk bij dat verhuurbedrijf. Ze loggen niet in op YARDZ – het wordt gewoon mogelijk gemaakt door YARDZ.”

“De realiteit is dat er een enorme verschuiving heeft plaatsgevonden in de verwachtingen van aannemers binnen de branche en hoe een verhuurbedrijf eruit zou moeten zien”, legt Perez uit. “De meeste verhuurbedrijven vinden goede service voldoende, en dat betekent op tijd komen en materiaal afleveren. Dat moet je nog steeds hebben – dat is fundamenteel.

“Maar naarmate de technologie vorderde, is de maatstaf voor wat een hoogwaardige verhuurleverancier is, veel veeleisender geworden. Nu moet je ze tools geven om hun bedrijf te runnen en op een eenvoudige manier toegang te krijgen tot gegevens.”

Overig nieuws