Sinoboom benoemt nieuwe regiomanager

Sinoboom Europe heeft Lucjan Bogdan aangesteld als regiomanager voor Polen, Letland, Litouwen en Wit-Rusland.

Bogdan begon zijn carrière op het gebied van hoogwerkers begin 2007 toen hij bij het Poolse hoogwerkerverhuurbedrijf Gizo aan de slag ging als verkoop- en verhuurspecialist, die destijds Genie-hoogwerkers en verreikers, Teupen-spinhoogwerkers en Dieci 360-graden verreikers verkocht.

Het bedrijf verkocht ook tweedehands materieel en had een omvangrijke verhuurvloot. In 2010 werd hij gepromoveerd tot directeur verkoop en inkoop. Tijdens zijn tijd in de functie voegde het bedrijf de distributie toe voor Isoli-autohoogwerkers, Manitou-platforms en de oprichting van de Liftstore-dochter die in 2018 begon met het importeren van Sinoboom-platforms, toen hij ook met Sinoboom begon te werken.

Gizo werd tijdens zijn tijd bij het bedrijf ook een van de oprichters van de Polish Rental Association. Begin dit jaar verliet hij het bedrijf om Multi AWP op te zetten, dat vorige maand werd aangesteld als Almac-distributeur voor Polen.

Sinoboom Europe chief executive Tim Whiteman zei: “Lucjan brengt grote expertise en kennis mee voor de functie, en we zijn verheugd om met hem samen te werken bij het ontwikkelen en ondersteunen van deze belangrijke markt.”

Bogdan voegde toe: “Ik werk al meer dan drie jaar met het Sinoboom-product en ben verheugd om deze hoogwaardige, elektrische scharen en gieken aan verhuurbedrijven in heel Polen aan te bieden.”

Overig nieuws