Nieuwe CFO voor Manitowoc

Brian Regan

De financieel directeur van Manitowoc Crane, David Antoniuk, zal in mei zijn functie neerleggen en zal worden opgevolgd door Brian Regan.

Antoniuk wordt adviseur van CEO Aaron Ravenscroft tot hij aan het eind van het jaar met pensioen gaat. Hij werkt sinds 2015 bij het bedrijf, nadat hij eerder met Gardner Denver en Colorcon heeft gewerkt.

Regan trad in november 2018 in dienst bij Manitowoc als controller en principal accounting officer van SPX Transformer Solutions, waar hij vice-president financiën was, na bijna acht jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt. Hij begon zijn carrière als accountmanager bij McNally International in 1996 en stapte na drie jaar als financieel analist over naar Ogilvy & Mather. In 2001 trad hij in dienst bij Ernst & Young als manager openbare boekhouding en stapte vijf jaar later over naar SPX.

Aaron Ravenscroft zei: “Namens het Manitowoc-team en onze raad van bestuur wil ik Dave heel erg bedanken. Gedurende zijn zes jaar dienst heeft Dave veel bijgedragen aan het succes van Manitowoc. Deze inspanningen omvatten de succesvolle de overgang van het bedrijf naar een winstgevend zelfstandig kraanbedrijf in 2016, de herfinanciering van onze schuld in 2019 en meest recentelijk de afronding van twee acquisities, wat de eerste grote stap was in het transformeren van de strategie van het bedrijf. door de jaren heen samen met Dave en hij zal enorm worden gemist door de familie Manitowoc. We wensen hem en zijn familie het allerbeste met zijn pensioen.”

“Ik ben verheugd aan te kondigen dat Brian Regan Dave zal opvolgen als CFO van het bedrijf. Sinds hij in 2018 bij het bedrijf kwam, heeft Brian steeds meer verantwoordelijkheden op zich genomen en een integrale rol gespeeld bij onze overnames. Brian is de ideale kandidaat en het is een bewijs van ons opvolgingsplanningsproces.”

Overig nieuws