Skyjack lanceert XStep op Vertikal Days

Skyjack heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe XStep step-up platform voor een beetje extra hoogte en zijn nieuwste secundaire beveiligingssysteem de SGLE (Secondary Guarding Lift Enable) op Vertikal Days volgende week.

Bijlagen zoals de X Step zijn al enige tijd beschikbaar in Noord-Amerika, maar worden niet algemeen gezien in Europa en zijn niet CE-gecertificeerd. Ze zijn bedoeld om een ​​veilig alternatief te bieden voor operators om iets meer hoogte te winnen.

Skyjack’s XStep bestaat uit een neerklapbare basis met leuningen van volledige hoogte die stevig op de middenrails van de schaarhoogwerker is gemonteerd. De machinist heeft een extra bereik van 480 mm met een volledig vangrailsplatform met zelfsluitende draaipoort. Skyjack zegt dat één persoon de XStep in vijf minuten kan installeren zonder speciaal gereedschap. Het kan achteraf worden aangebracht op verlaten Skyjack DC-schaarhoogwerkers en gemakkelijk van de ene schaarhoogwerker naar de andere worden verplaatst.

Skyjack zal ook de nieuwste versie van zijn Secondary Guarding Lift Enable (SGLE)-systeem voor schaarliften tonen, bestaande uit een zware mantel op de bedieningskast, om de controller te beschermen tegen onbedoelde bediening, samen met bediening met twee handen die de machinist verplicht om binnen te blijven. rechtop en weg van de vangrails, waardoor het risico op beknelling wordt verkleind. Het systeem is gebruiksvriendelijk en onopvallend.

Overig nieuws