Nieuwe locatie in Bremen voor Gerken

Het Duitse verhuurbedrijf Gerken is verhuisd naar een nieuw, groter, speciaal gebouwd pand in Bremen, Noord-Duitsland.

De bouw van het nieuwe filiaal, dat 5.000 vierkante meter ruimte biedt, meer dan drie keer zo groot als het huidige pand, begon in november vorig jaar en werd vorige week opgeleverd. De faciliteit heeft een ‘thuisvloot’ van meer dan 120 hoogwerkers, samen met spinkranen, verreikers en ander materieel.

Directeur Markus Liffers zei: “Deze uitbreiding volgt de solide investeringsaanpak van de Gerken-groep, die zijn expansiekoers op een duurzame en groeigerichte manier blijft ontwikkelen.”

Gerken, opgericht in 1989, heeft een vloot van ongeveer 9.000 hoogwerkers met bijna 400 verschillende modellen. Vorig jaar lanceerde het een groot uitbreidingsprogramma dat ook nieuwe depotopeningen en een aantal acquisities omvatte.

Overig nieuws