Dingli lanceert gieken uit de M-serie

Dingli zal de eerste modellen in zijn nieuwe M-serie telescopische hoogwerkers in China lanceren, te beginnen met de 106ft volledig elektrische BT34ERT en dieselaangedreven BT34RT.

Beide modellen hebben een stijgend draaipunt, een vierdelige giek en knikarmen, voor een maximale werkhoogte van 34,1 meter en een maximale platformcapaciteit van 454 kg.

Ontworpen door het Italiaanse R&D-centrum van Dingli in samenwerking met Magni, dekt de M-serie werkhoogten van 24 tot 34 meter en heeft een volledig modulair ontwerp met een lager zwaartepunt, hoge vermogen-gewichtsverhoudingen, eenvoudig onderhoud met alle componenten gemonteerd aan de zijkant op een goed bereikbare hoogte, grote bodemvrijheid, energiebesparend onderstel en eenvoudig transport. Het bedrijf zegt dat 90 procent van de hoofdcomponenten en meer dan 95 procent van de structurele componenten gemeenschappelijk zijn in de hele M-serie.

De dieselmodellen zullen worden uitgerust met de Deutz-diesels en een hellingspercentage van 45 procent. Het elektrische model is voorzien van een 80V520Ah lithiumbatterij met hoge capaciteit, die 1,5 uur snel opladen mogelijk maakt met energiebesparende en milieuvriendelijke apparaten. Alle units hebben een geïntegreerde astype vierwielaandrijving en zijn geschikt voor containertransport.

Overig nieuws