MCS Rental Software ontwikkelt sms functie

MCS Rental Software heeft een functionaliteit ontwikkeld waarbij verhuurders, sms-notificaties over transportroutes kunnen sturen naar klanten, om op deze wijze klanten te informeren over de verwachte aankomsttijd.

Deze nieuwe functionaliteit betekent dat verhuurklanten notificaties kunnen ontvangen ten aanzien van de verwachte leveringen. Op het moment dat een chauffeur zijn route start, stuurt het MCS Resource Plansysteem een sms-bericht naar klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. Hiermee worden zij in staat gesteld om efficiënt de dag in te plannen en om te voorkomen dat er tijd verspild wordt.

Richard Roessler, MCS Salesmanager Benelux, vertelt, “Door het implementeren van sms-notificaties, kunnen verhuurders en klanten efficiënter communiceren met als resultaat een verhoging van de klanttevredenheid. Dit is een toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit zorgt ervoor dat zij nog meer waarde kunnen toevoegen binnen de geleverde service, middels heldere communicatie vanaf het moment dat de chauffeur het depot verlaat”.

MCS Rental Software gebruikers kunnen de inhoud van het sms-bericht configureren en aanpassen aan de behoefte van het bedrijf, om vervolgens klanten beter te kunnen informeren. Bijvoorbeeld het specifiëren van een bepaald tijdslot. Dit geeft verhuurders de controle over informatie die terecht komt bij de klant. Sms-berichten worden verzonden aan alle klanten die voorkomen op de route van de chauffeur, om vervolgens aan te geven wanneer leveringen worden verwacht en om er zeker van te zijn dat iemand aanwezig is om het materiaal op de locatie in ontvangst te nemen.

Richard Roessler, MCS Salesmanager Benelux, vertelt, “Deze functionaliteit stelt verhuurklanten in staat om leveringen in te plannen in hun drukke agenda, dit verbetert de relatie tussen verhuurders en hun klanten. Automatische sms-notificaties helpen om de klant te informeren, op een manier waarbij bellen met de klantenservice overbodig wordt. Doordat verhuurklanten op tijd worden geïnformeerd over de status van de levering, wordt hiermee zeker gesteld dat de juiste persoon beschikbaar is op het juiste tijdstip. Met als gevolg dat er minder leveringen mislopen. Dit voorkomt onnodig tijdverlies voor de verhuurder en de klant”.

Over MCS Global Ltd
MCS, leverancier van verhuurbeheersoftware en marktleider in de verhuursector, levert al meer dan 40 jaar oplossingen aan verhuurders in tal van sectoren. MCS kan zich beroepen op vele jaren ervaring en heeft honderden tevreden klanten.

Vandaag de dag vinden we producten en services van MCS onveranderlijk in de frontlinie van technologische vooruitgang; ze groeien en ontwikkelen zich voor een veeleisende markt die altijd in beweging is. De financieel sterke positie, strategische zakelijke partnerschappen en een goede reputatie op het gebied van software installaties, onderstrepen hun vermogen om met behulp van bewezen technologie tastbare bedrijfsvoordelen te behalen.


Dit is een gesponsord artikel van MCS Rental Software.

Overig nieuws