Dingli breidt assortiment Oil Free scharen uit

Dingli heeft nog drie volledig elektrische schaarhoogwerkers aangekondigd voor zijn Oil Free line-up.

Het gaat om de 20ft JCPT0808PA, 26ft JCPT1008PA Narrow en 26ft JCPT1012PA Wide met werkhoogten van acht en 10 meter en een totale breedte van respectievelijk 830 mm en 1,15 meter. Alle drie hebben ze een totale lengte van 2,48 meter.

De nieuwe modellen sluiten aan bij de oorspronkelijke vier Dingli Oil-Free schaarhoogwerkers die in april werden gelanceerd. Ze maken allemaal gebruik van elektrische aandrijvingen in plaats van hydraulische cilinders voor heffen, dalen en sturen.

Het bedrijf beweert dat zijn Oil-Free-concept niet alleen schoner is door elke kans op lekkage te elimineren, maar ook het stroomverbruik drastisch wordt verminderd en het onderhoud wordt vereenvoudigd. Het beweert ook dat ze soepeler en stiller zijn en ook duurzamer.

Overig nieuws