Dingli opent kantoor in Chennai

Dingli heeft een nieuw volledig eigen kantoor geopend in Chennai, India, dat de landen bestrijkt die deel uitmaken van de Zuid-Aziatische Associatie voor Regionale Samenwerking (SAARC) – Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, India, Maldiven, Nepal, Sri Lanka en Pakistan.

De nieuwe kantoren zullen worden bemand door een team van vier personen, geleid door de regionale manager, Sachin Raj Desaito, die in augustus werd aangesteld, met de bedoeling het kantoor op te richten en een team aan te werven om de nodige ondersteuning te bieden, van verkoop en marketing tot onderdelen en dienst na verkoop.

De officiƫle opening vond plaats vlak voor de Bauma Conexpo India, waarbij de fabrikant verschillende grote accounts uit de regio verwelkomde, waaronder Mtandt Rentals, dat een nieuwe order van meerdere miljoenen dollars voor nog eens 500 eenheden bevestigde.

Overig nieuws